Branding

Een krachtige merkidentiteit

Van het ontwerpen van logo’s & huisstijlen tot het ontwerpen van promotiemateriaal zoals flyers, visitekaartjes & banners, het professionaliseren van jou online kanalen en het ontwerpen van een opvallend website design. Wij bieden ondersteuning van A tot Z.

Branding

Vanaf €500

  • Op maat gemaakt ontwerp
  • Meerdere versies om uit te kiezen
  • Geen limiet op feedback
Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit

Onze designs worden geproduceerd met de best mogelijke kwaliteit, geschikt voor alle doeleinden.

Kennis & ervaring

Door onze kennis van verschillende aspecten te combineren creëren wij unieke visuele content.

Op maat gemaakt

Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op jouw wensen & behoeften.

Doelgericht

Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk en effectief wordt overgebracht op jouw doelgroep.

Hoe gaan wij te werk?

Graag plannen wij een fysieke (of telefonische) afspraak in om kennis te maken en te sparren over jouw merk. Tijdens deze meeting brainstormen we over jouw doelen, ideeën & wensen die je voor ogen hebt. Op basis hiervan maken wij een plan.

Na onze meeting ontvang je een op maat gemaakte offerte. In deze offerte staat een gedetailleerd overzicht van alle diensten die nodig zijn om jou doel te bereiken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Akkoord op de offerte? Tof! Wij kijken er naar uit om van jouw visie tot leven te brengen. Na akkoord op de offerte vragen we jou om een aanbetaling. Daarnaast is dit ook het moment om alle materialen die je al hebt aan te leveren zodat wij direct aan de slag kunnen.

Zodra alle materialen binnen zijn gaan wij aan de slag met het ontwerpen van jouw logo. Tijdens dit proces houden wij jou op de hoogte van de voortgang.

Na het ontwerpen ontvang je van ons 2 concepten waaruit jij een keuze kan maken. Vervolgens gaan we verder met het verfijnen van het ontwerp en het verwerken van jouw feedback.

Zodra jij tevreden bent met het logo, gaan wij aan de slag om deze door te vertalen naar een merk. Aan de hand van het logo creëren wij een complete branding die jouw bedrijf op de kaart zet.

Zodra de branding volledig staat, ontvang je van ons een bestand zodat je deze kunt bekijken & jouw feedback kunt verzamelen. Op basis van jouw feedback gaan wij aan de slag om het eindresultaat te perfectioneren.

Zodra alle feedback verwerkt is en jij tevreden bent geven wij nog onze finishing touches & ontvang je van ons de definitieve bestanden.

Velen gingen u voor

test

test

test

test

test

test

Veelgestelde vragen

Dat is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project. Gemiddeld duurt het ontwerpen van een brand design vier weken. Tussendoor is er ruimte om feedback te geven. Afhankelijk van de tijd die jij nodig hebt, duren de meeste projecten tussen de één a twee maanden.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van logo’s, huisstijlen, drukwerk, visitekaartjes, flyers, posters, brand books, social media templates, banners & mockups.

Ja! Wij werken samen met een drukkerij die een breed scala aan promotiematerialen aanbied. Denk dan bijvoorbeeld aan visitekaartjes, pennen, mokken, drinkflessen, etc.

Tijdens de logo creatie fase ontvang jij twee concepten, hieruit kan een keuze worden gemaakt. Op basis van deze keuze werken we een brand design uit.

Zodra jouw logo en/of brand design is afgerond ontvang jij alle bestanden voor zowel online als offline gebruik. Zo is jouw organisatie volledig in beheer & ben je niet meer afhankelijk van ons.

Jouw logo en/of brand design zijn pas af zodra jij tevreden bent, er zit dus geen limiet aan het aantal feedback rondes.

Foto van Larry

Gaan we aan de slag?

Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw visie door te vertalen naar tastbare materie. Neem vandaag nog contact op om over jouw ideeën te sparren.

Contact opnemen