Fotografie

Een professionele fotoshoot

Of het nu gaat om een portretfotografie, sfeerimpressies van een evenement of product fotografie voor jouw website. Wij brengen jouw visie tot leven met professionele content die indruk maakt op jouw doelgroep. Geschikt voor o.a. social media, drukwerk & jouw website.

Naast dat we graag bij jou op locatie langskomen, beschikken we ook over onze eigen professionele studio die we o.a. gebruiken voor portretfotografie & het maken van mooie productfoto’s.

 

Fotoshoot

Vanaf €500

  • Op maat gemaakt
  • Hoge kwaliteit
  • Geschikt voor elk gebruik
Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit

Onze foto’s worden geproduceerd met de best mogelijke kwaliteit, geschikt voor alle doeleinden.

Snelle levering

Bij ons ben je verzekerd van een snelle levering. Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw foto’s.

Kennis & ervaring

Door onze kennis van verschillende aspecten te combineren creëren wij unieke visuele content.

Flexibiliteit

Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op jouw wensen & behoeften.

Hoe gaan wij te werk?

Graag plannen wij een telefonische afspraak in om kennis te maken en te sparren over jouw fotoshoot. Tijdens deze meeting brainstormen we over jouw doelen, ideeën & wensen die je voor ogen hebt. Op basis hiervan maken wij een plan.

Na onze meeting ontvang je een op maat gemaakte offerte. In deze offerte staat een gedetailleerd overzicht van alle diensten die nodig zijn om jou doel te bereiken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Akkoord op de offerte? Tof! Wij kijken er naar uit om van jouw visie tot leven te brengen. Na akkoord op de offerte vragen we jou om een aanbetaling. Daarnaast is dit ook het moment om jouw logo, huisstijl & eventuele teksten aan te leveren zodat wij na de opnames direct aan de slag kunnen.

Zodra alle materialen binnen zijn kunnen wij van start! Het is tijd om de opnames in te plannen & een deadline af te spreken.

Na de planning is het tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. We zorgen ervoor dat we ruim op tijd op de locatie aanwezig zijn, zodat we voldoende tijd hebben om alles op te zetten.

Na de fotoshoot begint het echte werk. Wij gaan aan de slag om jouw foto’s te bewerken. Tijdens dit proces houden wij jou op de hoogte van de voortgang.

Zodra de foto's zijn bewerkt, ontvang je van ons een linkje zodat je deze kunt bekijken & jouw feedback kunt verzamelen. Op basis van jouw feedback gaan wij aan de slag om het eindresultaat te perfectioneren.

Zodra alle feedback verwerkt is en jij tevreden bent geven wij nog onze finishing touches & ontvang je van ons de definitieve bestanden.

Velen gingen u voor

test

test

test

test

test

test

Veelgestelde vragen

Dat is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project. Wij streven ernaar om de foto’s dezelfde week nog aan te leveren.

De foto’s zijn pas af zodra jij tevreden bent, er zit dus geen limiet aan het aantal feedback rondes.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van portretfoto’s, studio fotografie, productfoto’s, evenementen fotografie & bedrijfsfotografie.

Zodra de foto’s af zijn ontvang jij alle bestanden in .jpg-formaat, geëxporteerd in de hoogste kwaliteit en de gewenste formaten.

Foto van Larry

Gaan we aan de slag?

Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw visie door te vertalen naar tastbare materie. Neem vandaag nog contact op om over jouw ideeën te sparren.

Contact opnemen