Een professionele lyric video

Wij brengen jouw visie als artiest tot leven met een professionele lyric video die indruk maakt op jouw fans. Door onze kennis van design, animatie, audio, fotografie & video te combineren creëren wij unieke visuele content.

Lyric video productie

Vanaf €500

  • Op maat gemaakt
  • Hoge kwaliteit
  • Eindeloze mogelijkheden
Offerte aanvragen

Hoe gaan wij te werk?

Graag plannen wij een telefonische afspraak in om kennis te maken en te sparren over hoe wij jouw track het beste kunnen visualiseren. Tijdens deze meeting brainstormen we over jouw creatieve ideeën & wensen die je voor ogen hebt. Op basis hiervan maken wij een plan.

Na onze meeting ontvang je een op maat gemaakte offerte. In deze offerte staat een gedetailleerd overzicht van alle diensten die nodig zijn om jou doel te bereiken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Akkoord op de offerte? Tof! Wij kijken er naar uit om van jouw visie tot leven te brengen. Na akkoord op de offerte vragen we jou om een aanbetaling.

Zodra alle materialen binnen zijn kunnen wij van start! Het is tijd om de productie in te plannen & een deadline af te spreken.

Na de planning is het tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Jij levert alle nodige bestanden aan zoals: de track, lyrics, cover, logo's & overige materialen die nodig zijn in de video.

Na de opnames begint het echte werk. Wij gaan aan de slag om jouw content tot leven te brengen. Tijdens dit proces houden wij jou op de hoogte van de voortgang.

Wanneer de eerste versie klaar is, ontvang je van ons een linkje zodat je deze kunt bekijken & jouw feedback kunt verzamelen. Op basis van jouw feedback gaan wij aan de slag om het eindresultaat te perfectioneren.

Zodra alle feedback verwerkt is en jij tevreden bent geven wij nog onze finishing touches & ontvang je van ons de definitieve bestanden.

Veelgestelde vragen

Dat is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project. Tussendoor hebben we regelmatig contact met elkaar en geven we je de tijd om feedback te geven. Afhankelijk van de tijd jij nodig hebt om feedback te geven, duren de meeste video projecten tussen de 1 en 2 weken.

De video is pas af zodra jij tevreden bent, er zit dus geen limiet aan het aantal feedback rondes.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast proberen wij ons zo veel mogelijk aan te passen aan jouw wensen. Benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Zodra de video af is ontvang jij alle bestanden in de juiste bestandsvorm, geëxporteerd in de hoogste kwaliteit en de gewenste formaten. Indien afgesproken ontvang je ook wat promo materiaal om jouw videoclip aan te kondigen op social media.

Foto van Larry

Gaan we aan de slag?

Benieuw naar wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Boek een gratis call en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Belafspraak maken