Video

Een professionele bedrijfsvideo

Of het nu gaat om een bedrijfsvideo op locatie, aftermovie van een evenement of een productvideo. Wij brengen jouw visie tot leven met een professionele video die indruk maakt op jouw doelgroep. Wij begrijpen dat video een krachtig middel is om je boodschap over te brengen en bieden daarom een breed scala aan mogelijkheden. Door onze kennis van design, animatie, audio, fotografie & video te combineren creëren wij unieke visuele content.

Naast dat we graag bij jou op locatie langskomen, beschikken we ook over onze eigen professionele studio die we o.a. gebruiken voor het opnemen van interviews, videoclips & het maken van mooie productvideo’s.

Video productie

Vanaf €750

  • Op maat gemaakt
  • Hoge kwaliteit
  • Eindeloze mogelijkheden
Offerte aanvragen

Hoge kwaliteit

Onze video’s worden geproduceerd met de best mogelijke audio- & beeldkwaliteit.

Brede kennis & ervaring

Door onze kennis van verschillende aspecten te combineren creëren wij unieke visuele content.

Schaalbaar

Van kleine producties tot grote projecten. Wij helpen graag om jouw visie tot leven te brengen.

Samenwerkingen

Door samen te werken met creatieve partners werken wij efficiënter, zonder kwaliteit te verliezen.

Hoe gaan wij te werk?

Graag plannen wij een telefonische afspraak in om kennis te maken en te sparren over jouw video. Tijdens deze meeting brainstormen we over jouw doelen, ideeën & wensen die je voor ogen hebt. Op basis hiervan maken wij een plan.

Na onze meeting ontvang je een op maat gemaakte offerte. In deze offerte staat een gedetailleerd overzicht van alle diensten die nodig zijn om jou doel te bereiken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Akkoord op de offerte? Tof! Wij kijken er naar uit om van jouw visie tot leven te brengen. Na akkoord op de offerte vragen we jou om een aanbetaling. Daarnaast is dit ook het moment om jouw logo, huisstijl & eventuele teksten aan te leveren zodat wij na de opnames direct aan de slag kunnen.

Zodra alle materialen binnen zijn kunnen wij van start! Het is tijd om de opnames in te plannen & een deadline af te spreken.

Na de planning is het tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. We zorgen ervoor dat we ruim op tijd op de locatie aanwezig zijn, zodat we voldoende tijd hebben om alles op te zetten.

Na de opnames begint het echte werk. Wij gaan aan de slag om jouw video tot leven te brengen. Tijdens dit proces houden wij jou op de hoogte van de voortgang.

Wanneer de eerste versie van de video klaar is, ontvang je van ons een linkje zodat je deze kunt bekijken & jouw feedback kunt verzamelen. Op basis van jouw feedback gaan wij aan de slag om het eindresultaat te perfectioneren.

Zodra alle feedback verwerkt is en jij tevreden bent geven wij nog onze finishing touches & ontvang je van ons de definitieve bestanden.

Velen gingen u voor

fjsdgsdgfgs

Tim

sdfsdfsdf

dsfdgsgdsdg

Larry

Larrys visuals

Veelgestelde vragen

Dat is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project. Gemiddeld duurt het maken van een video twee weken. Tussendoor is er ruimte om feedback te geven. Afhankelijk van de tijd die jij nodig hebt, duren de meeste projecten tussen de twee en vier weken.

De video is pas af zodra jij tevreden bent, er zit dus geen limiet aan het aantal feedback rondes.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bedrijfsvideo’s, productvideo’s, logo animaties, drone opnames, flyer animaties, interviews & overige 2D-animaties.

Zodra de video af is ontvang jij alle bestanden in .mp4-formaat, geëxporteerd in de hoogste kwaliteit en de gewenste formaten.

Foto van Larry

Gaan we aan de slag?

Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw visie door te vertalen naar tastbare materie. Neem vandaag nog contact op om over jouw ideeën te sparren.

Contact opnemen