Webshops

Een professionele webshop

Als je op zoek bent naar een professionele webshop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een uniek & op maat gemaakt ontwerp die past bij jouw visie, maar ook voor een sterke strategie die helpt bij het bereiken van jouw verkoopdoelen.

Naast het ontwikkelen van webshops bieden wij ook webhosting en website onderhoud aan, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Webshop ontwikkeling

Vanaf €2000

  • Op maat gemaakt ontwerp
  • De pagina’s die jij nodig hebt
  • Eindeloze mogelijkheden
Offerte aanvragen

Op maat gemaakt

Een unieke en professionele uitstraling die past bij jouw bedrijf.

Responsive

Onze websites zijn niet alleen geschikt voor desktop, maar ook voor tablet & mobiel.

Hoge laadsnelheid

Door het optimaliseren van jouw website garanderen wij een supersnelle laadtijd.

SEO geoptimaliseerd

Onze Google-optimalisatie maakt jouw website beter vindbaar voor potentiële klanten.

Eenvoudig aanpasbaar

Een tekst of afbeelding aanpassen? Dit kan jij helemaal zelf, direct vanuit de website.

Inzicht in de statistieken

Benieuwd hoeveel bezoekers jouw website trekt? Krijg een gedetailleerd inzicht in de statistieken.

Hoe gaan wij te werk?

Graag plannen wij een fysieke (of telefonische) afspraak in om kennis te maken en te sparren over jouw webshop. Tijdens deze meeting brainstormen we over jouw doelen, ideeën & wensen die je voor ogen hebt. Op basis hiervan maken wij een plan.

Na onze meeting ontvang je een op maat gemaakte offerte. In deze offerte staat een gedetailleerd overzicht van alle diensten die nodig zijn om jou doel te bereiken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Akkoord op de offerte? Tof! Wij kijken er naar uit om van jouw webshop een succes te maken. Na akkoord op de offerte vragen we je om een aanbetaling. Daarnaast is dit ook het moment om jouw logo, huisstijl, afbeeldingen & teksten aan te leveren zodat wij direct aan de slag kunnen.

Zodra alle materialen binnen zijn kunnen wij van start! We beginnen met een strategisch ontwerp. Dat houdt in dat we jouw huisstijl, sector & doelgroep gaan onderzoeken en aan de hand hiervan een ontwerp gaan maken. Dit ontwerp delen we met je zodat je hier feedback op kunt geven.

Tevreden met het ontwerp? Dan kan het bouwen van de webshop beginnen! Het ontwikkelen van de webshop gebeurt op een zogenaamde ‘testomgeving’, dit houdt in dat jouw huidige website gewoon online kan blijven.

Zodra alle pagina’s staan is het tijd voor feedback. Wij vragen jou om nog één kritische blik te werpen op de webshop & jouw feedback te geven. Ben jij helemaal tevreden? Dan zijn we er bijna! De lancering kan ingepland worden.

Zodra de webshop 100% akkoord is gaan we aan de slag met het optimaliseren van de webshop. Dit houdt in dat we o.a. de laadtijd & SEO onder handen nemen. Verder zorgen we er ook voor dat jouw webshop volledig binnen de AVG-wetgeving valt.

Gefeliciteerd! De webshop is klaar & kan gelanceerd worden. Heb jij nog geen domeinnaam en/of hosting? Wij bieden die mogelijkheid om je webshop bij ons te hosten. Natuurlijk ben je hier geheel vrij in.

Velen gingen u voor

test

test

test

test

test

test

Veelgestelde vragen

Dat is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project. Gemiddeld duurt het bouwen van een webshop vier weken. Tussendoor is er ruimte om feedback te geven. Afhankelijk van de tijd die jij nodig hebt, duren de meeste projecten tussen de één a twee maanden.

Onze webshops worden gebouwd in WordPress, echter geloven we bij Larry’s Visuals niet in het gebruik maken van templates. Wij leveren altijd maatwerk en gebruiken WordPress puur als basis zodat jij gemakkelijk aanpassingen kan maken.

Ja, dit kan! Jouw webhosting kan volledig door ons verzorgd worden zodat jij je er geen zorgen meer over hoeft te maken. Met onze hosting is jouw webshop 24/7 & bliksemsnel online.

Na de lancering van de webshop kan je gemakkelijk aanpassingen maken, direct vanuit de webshop. Na de oplevering geven wij u toegang tot een aantal handleiding die jou wegwijs maken in WordPress, en hiervoor is uiteraard geen kennis van coderen voor nodig.

Nee. Bij Larry’s Visuals houden wij van duidelijke afspraken. Een webshop laten maken is een eenmalige investering. Uiteraard bieden we wel de mogelijkheid om webhosting en website onderhoud door ons uit te laten voeren. Natuurlijk ben je hier geheel vrij in.

Ja! Wij hebben veel ervaring met productfotografie & gebruiken hiervoor een professionele fotostudio waarin we jouw producten perfect vast kunnen leggen

Foto van Larry

Gaan we aan de slag?

Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw visie door te vertalen naar tastbare materie. Neem vandaag nog contact op om over jouw ideeën te sparren.

Contact opnemen