Hoe WordPress plugins jouw SEO ranking verpesten

Thumbnail van het blogbericht

Hoewel plugins handig zijn voor het uitbreiden van de functionaliteit van je website, kunnen ze ook ongewenste bijwerkingen met zich meebrengen. Plugins kunnen namelijk de laadtijd van jouw website enorm vertragen door (vaak onnodige) scripts in te laden, wat een direct effect heeft op jouw Google ranking.

Verder kan het mixen & matchen van verschillende plugins voor veel problemen zorgen zoals dubbele inhoud, ongewenste SEO resultaten, 404 errors & andere technische fouten.

En dat wilt natuurlijk niemand. Om deze situatie te voorkomen bieden wij de optie om jouw website gratis te laten checken. Wij controleren jouw website op SEO problemen, geven aan waar de website geoptimaliseerd kan worden en checken of de website voldoet aan de AVG cookie wetgeving.

Ben jij benieuwd naar de status van jouw website? Vraag dan nu een gratis website scan aan en ontvang een gedetailleerd overzicht: https://larrysvisuals.nl/gratis-website-scan/

Datum

13 februari 2024

Onderwerpen

Websites, Website onderhoud

Website scan
Foto van Larry

Gaan we aan de slag?

Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw visie door te vertalen naar tastbare materie. Neem vandaag nog contact op om over jouw ideeën te sparren.

Contact opnemen