Wat is de status van jouw website?

Thumbnail van het blogbericht

Iets wat wij helaas vaak merken dat onze klanten zijn voorgelogen door onze voorgangers. Zo horen wij regelmatig tijdens kennismakingsgesprekken “Kan dat dan? De vorige developer zei dat dat helemaal niet mogelijk was op onze website”.

Vaak denkt een klant een goed functionerende website te hebben, terwijl er achter de schermen heel wat mis gaat & ze simpelweg de technische kennis missen om dit te herkennen.

De meest voorkomende gevallen zijn:

1. Cookies die zonder toestemming worden aangemaakt

Dit vormt een schending van de AVG-wetgeving en kan leiden tot juridische problemen.

2. Extreem lange laadtijden

Dit wordt vaak veroorzaakt door niet-geoptimaliseerde afbeeldingen en video’s, wat de gebruikerservaring & SEO negatief beïnvloed.

3. Overmatig gebruik van plugins

Dit kan leiden tot technische fouten, crashes op de website & langere laadtijden.

4. Ongewenste Google resultaten

Pagina’s die zijn aangemaakt door plugins of niet onzichtbaar zijn gemaakt door de developer & vervolgens in zoekmachine resultaten belanden.

5. Slechte beveiliging

Dit maakt een website vatbaar voor potentiële hackers, beveiligingsrisico’s & spam.

En dat wilt natuurlijk niemand. Om deze situatie te voorkomen bieden wij de optie om jouw website gratis te laten nakijken. Wij controleren jouw website op SEO & laadtijd, geven aan waar de website geoptimaliseerd kan worden en checken of de website voldoet aan de cookie wetgeving.

Ben jij benieuwd naar de status van jouw website? Vraag dan nu een gratis website scan aan: https://larrysvisuals.nl/gratis-website-scan/

Datum

13 februari 2024

Onderwerpen

Websites, Website onderhoud

Website scan
Foto van Larry

Gaan we aan de slag?

Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw visie door te vertalen naar tastbare materie. Neem vandaag nog contact op om over jouw ideeën te sparren.

Contact opnemen